Borisa Samusa gleznas "Latvijas ainavas un ziedi"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.cherado.co.uk

No pirmdienas, 6.februāra, mākslas galerijas Cherado Art Empire izstāžu zālē Vecrīgā, Mārstaļu ielā 16 (ieeja no Peitavas ielas) skatāma mākslinieka Borisa Samusa gleznu izstāde „Latvijas ainavas un ziedi”. Mākslinieka darbi ir skatāmi arī internetā.

„Dievs pasaulē radījis daudz skaistuma dabā. Bet man liekas – Latviju Viņš apdāvinājis ar īpašu krāsu un dabas formu skaistumu, ar harmoniju krāsās un līnijās, radot īpašu noskaņu, saskaņu starp dabu un cilvēka dvēseli,” tā savu iedvesmu mākslas darbu radīšanas procesā raksturo Boriss Samuss.

Izstādē kopā ir skatāmi 25 mākslas darbi, kuros autors attēlojis ainavas un klusās dabas.

Mākslinieka darbi Cherado Art Empire izstāžu zālē būs skatāmi no 6. līdz 13. februārim. Savukārt no 13. līdz 20. februārim būs skatāma Irinas Pomjankajas darbu izstāde.

Cherado Art Empire ir lielākā Latvijas mākslas galerija internetā, kas šobrīd, saviem klientiem piedāvā vairāk nekā 4600 mākslas darbu. Galerijas izstāžu zālē Vecrīgā, Mārstaļu ielā 16 katru nedēļu bez maksas tiek rīkotas dažādu mākslinieku personālizstādes. Izstāžu kalendārs ir aplūkojams mājas lapā. (Skat. resursus)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu