Turpinās pieteikšanās šā gada "Sony Jazz Stage" konkursam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl līdz 15. janvārim norit jauno džeza mākslinieku pieteikšanās konkursam, kurā šogad paredzētas divas nominācijas - “džeza vokāls” un “džeza piano”.

Šogad konkurss paredzēts īpašs ne vien ar jaunu nomināciju, proti, “džeza piano” un jaunu un talantīgu mākslinieku piedalīšanos, bet arī maestro Raimonda Paula klātbūtni žūrijas locekļu – Baltijas valstu džeza festivālu direktoru - sastāvā.

Konkursa balvu fondā – naudas prēmijas EUR 2600 apmērā, iespēja piedalīties festivālos “Kaunas Jazz” Lietuvā, “Pori Jazz” Somijā, “JazzKaar” Igaunijā, “Rīgas Ritmi” un konkursos “Nomme Jazz” Igaunijā un “Lady Summertime” Somijā. Simpātiju balvas piešķirs arī konkursa skatītāji, Mūsdienu mūzikas centrs un “Statoil Latvija”.

2004. gadā, pirmajā “Sony Jazz Stage” konkursā, Grand Prix ieguva Intars Busulis, 2005. gadā uzvarēja vokāliste Vita Rusaytite no Lietuvas un ģitārists Māris Plūme no Latvijas. 2006. gadā Grand Prix nominācijā “Vokāls” ieguva Jūlija Zakirova no Latvijas un nominācijā “Bass” – Peedu Kass no Igaunijas.

Gaidām jaunos māksliniekus vecumā līdz 30 gadiem iesniedzam 3 skaņdarbus (vokālistiem viens skaņdarbs – acappella, pianistiem – solo), pieteikuma veidlapu, biogrāfiju, fotogrāfijas un dalības maksu Ls 30 apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu