Elizabete K. Profita un Patricija R. Spedero "Septiņi enerģētiskie centri"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grāmata iepazīstina ar seno Austrumu mācību par ķermeņa septiņiem enerģijas centriem jeb čakrām. To pinums veido shēmu, kas var palīdzēt izpētīt savu fizisko, emocionālo un garīgo pasauli. Tā jums un jūsu dzīvotspējai piedāvā daudz vairāk, nekā acs spēj saredzēt.

“Septiņi enerģijas centri” apskata vispusīgas tehnikas, kas palīdz atjaunot ķermeņa enerģētisko līdzsvaru, – homeopātiju, vitamīnu un ūdensdziedniecības metodes, meditāciju un vizualizāciju.

Septiņas debesis jūdaismā, kabalas Dzīvības koka septiņas pakāpes, septiņi sakramenti kristietībā un septiņas čakras hinduismā un budismā – šie veidi apraksta, kā mēs varam pareizi izmantot garīgās apziņas augstākos līmeņus enerģijas plūsmas paātrināšanai no Gara uz matēriju, no debesīm uz zemi, no iekšienes uz āru.

Lai senās dziedināšanas gudrības un garīgās atklāsmes jums palīdz veidot dinamisku un neatkārtojamu dziedināšanas ceļojuma maršrutu. Šī grāmata ir 21. gadsimta ceļvedis miesas, dvēseles un gara integrācijā un dziedināšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu