Arkādijs Egidess "Saskarsmes labirinti"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grāmatā vienkāršā un viegli saprotamā veidā stāstīts par dažādiem cilvēku saskarsmes jautājumiem. Tajā atrodami arī humoristiski un interesanti domugraudi un padomi, kā izturēties savstarpējās attiecībās.

Šajā grāmatā uzzināsiet, kā labvēlīgi noskaņot cilvēkus veiksmīgai saskarsmei, kā izturēties konfliktsituācijās un kā no tām izvairīties, kā iemācīties iepazīties un, neizjaucot attiecības, atrisināt pretrunas. Uzzināsiet, kā laulības dzīves dažādos posmos mainās dominējošais pārsvars un līdz ar to arī attiecības starp vīrieti un sievieti. Iemācīsieties saprast, cik liela nozīme seksualitātei ir laulības dzīvē; grāmatā apskatīti arī ģimenes plānošanas jautājumi. Izlasīsiet arī autora pārdomas par jaunatnes audzināšanu un psiholoģijas metožu izmantošanu.

Grāmatas autors Arkādijs Egidess ir psiholoģijas zinātņu kandidāts, speciālists ģimenes un seksoloģijas jautājumos, psihotreniņu grupu vadītājs. Krievijā plaši pazīstams pēc neskaitāmām publikācijām presē un raidījumiem Centrālajā televīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu