Blur atkalapvienošanās varbūtība pieaug (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien eļļu ugunī baumām par Lielbritānijas grupas «Blur» atkalapvienošanos oriģinālajā sastāvā un jauna albuma ierakstīšanu pielējis grupas basģitārists Alekss Džeimss.

Intervijā laikrakstam «Sunday Times» Džeimss, kurš šobrīd velta uzmanību siera taisīšanai, sacījis, ka pēdējā laika kontakti ar grupas bijušo ģitāristu Greiemu Koksonu likuši viņam domāt, ka «ir pienācis īstais brīdis (Koksonam atgriezties)».

«Esmu runājis ar Greiemu, un iespējams, ka mūs gaida labas ziņas,» viņš sacīja. «Tas nekādā gadījumā vēl nav izlemts, taču izskatās diezgan daudzsološi. Varbūt ir pienācis īstais brīdis. Mēs vienmēr esam bijuši gatavi uzņemt viņu atpakaļ, un es ceru, ka tas tā notiks.»

Šie izteikumi saskan ar Džeimsa novembrī teikto, ka viņš gribētu, lai «Blur» «piedzīvotu laimīgas beigas četratā». Tajā pašā laikā tika izteikts viedoklis: kad grupas solists Deimons Olbārns februārī pabeigs koncertturneju ar grupu «The Good, The Bad And The Queen», «Blur» atkal apvienosies studijā, lai sāktu darbu ar sava pēdējo albumu.

Decembrī Džeimss teica, ka viņš un Koksons pirmo reizi gada laikā satikušies un pārsprieduši atkalapvienošanos.

Koksons aizgāja no grupas 2002. gadā albuma «Think Tank» ieraksta sesiju laikā. Pārējie trīs grupas dalībnieki pabeidza ierakstu bez viņa.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu