Plastiskajām operācijām Nē! Jā! (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēlies kaut ko uzlabot savā izskatā? Lielākas krūtis? Pilnīgākas lūpas? vai neesi domājusi par plastisko operāciju?

Visu naudu suņiem

Agrāko gadu franču seksa simbols Brižita Bardo pēdējos gados par savu izskatu nerūpējas, jo visas viņas domas vērstas uz to, lai palīdzētu dzīvniekiem. Ja kāds aktrisei piedāvā līdzekļus plastiskās operācijas veikšanai, viņa dedzīgi tos vēlas pieņemt, lai... atdotu suņu patversmēm. Pērn viņa pavēstījusi, ka varētu pārcelties uz dzīvi Zviedrijā, jo viņai esot kauns par Francijas centieniem apturēt Zviedrijas likuma pieņemšanu valsts ūdeļu fermu apstākļu uzlabošanai.

Viena pati

Vēl viena Francijas aktrise, Annija Žirardo, izskatu neuzskata par aktuālu problēmu. Viņa savu nostāju pamato ar to, ka neesot vairs tik tuvu līdzcilvēku, lai viņa apsvērtu iespējas paildzināt jaunību.

JĀ!

Kas tās par diētām?

Ukrainas dziedātājai Sofijai Rotaru šogad apritēs apaļi 60, bet uz skatuves par tik cienījamu vecumu neliecina ne aktivitāte, ne izskats. Dziedātāja par plastiskajām operācijām runā nelabprāt, vairāk uzmanības pievēršot īpašajām diētām — pēc katriem trim mēnešiem viņa ievēro nedēļu ilgu ābolu diētu, dienā notiesājot kilogramu augļu (āboli jāēd divreiz dienā — no rīta un vakarā). Mākslinieces uzturs ir ļoti sabalansēts, ēšanas režīms ir īpaši izstrādāts — trīs dienas Rotaru pārtiek no nesālītiem rīsiem, nākamās trīs dienas — no dārzeņiem (arī bez sāls), un tikpat ilgu laiku — no augļiem. Viņa dzer negāzētu minerālūdeni. Sievietei bijušas vairākas plastiskās operācijas, kurās veikta sejas ādas nostiepšana, liekās ādas un maisiņu noņemšana no acu plakstiņiem, kā arī grumbu izlīdzināšana.

Pa gabalu labi, tuvumā — fui

Nav īsti skaidrs, cik plastisko operāciju pārcietusi Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova, bet nebūs pārspīlēts, ja teiktu — daudz. Pavisam nesen viņai veikts sejas ādas liftings un zoda korekcija. Šīs kaprīzes dēļ Pugačova riskējusi ar savu dzīvību, jo nesen viņai bija veikta sirds operācija, tāpēc vēl viena ķirurģiska iejaukšanās varēja beigties letāli. Pa gabalu Alla Borisovna izskatās pārliecinoši, bet tuvumā.

Mīlas un slavas, un varas dēļ

Efekts par defektu

Holivudas zvaigznei Mikijam Rūrkam pēdējā laikā fortūna iet ar līkumu, vismaz karjeras ziņā noteikti. Rūrks tik ļoti nav gribējis samierināties ar novecošanu, ka ķēries pie botulīna injekcijām, taču no cerētā efekta iznācis pamatīgs defekts. Režisori viņam vairs nepiedāvā galvenās lomas, jo seja kļuvusi tik nedabīga, ka tajā grūti saskatīt emocijas.

Šēra pensionāre?

Popmūzikas veterāne Šēra pagājušajā gadā nosvinēja 60 gadu jubileju. Plastikas ķirurgs dziedātājai ķēries klāt ne vienu vien reizi, tāpēc solīdajā vecumā viņa jo-projām spēj aizraut fanus arī ar skatuvisku jaunību.

Otrās pusītes efekts

43 gadus vecās Holivudas zvaigznes Demijas Mūras lielisko izskatu daudzi izskaidro pavisam vienkārši — viņas 15 gadus jaunākā mīlestība Eštons Kučers. Pāris apprecējās 2005. gadā. Mūrai tās bija trešās laulības, pirms tam viņa bija reģistrējusies ar rokmūziķi Frediju Mūru un aktieri Brūsu Vilisu.

Silvio melo!

Itālijā nesen izcēlās pamatīgs skandāls ap bēdīgi slaveno ekspremjeru Silvio Berluskoni. Pat ar neapbruņotu aci varēja pateikt, ka miljardieris atvaļinājuma laikā veicis plastisko operāciju, tomēr viņš pats spītīgi to centās noliegt. Iznāca nevajadzīga jezga. Kā sacīt — meliem īsas kājas.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu