Lilija Alena: «Hiltones fani jānogalina!» (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātāja Lilija Alena allaž izcēlusies ar skandaloziem apgalvojumiem un paziņojumiem.

Šoreiz nelaimīgā kārts kritusi dziedošajai viesnīcu mantiniecei Parisai Hiltonei. «Visi, kas pērk Parisas Hiltones albumu, ir jānogalina,» – pavēlējusi Lilija Alena.

«Smile» dziedātājai Lilijai Alenai riebjas, ka Parisa ir ķērusies pie dziedāšanas: «Pirms pieciem gadiem Parisas Hiltones albums būtu patiešām topā, jo tajā laikā visiem nebija pieejams internets. Un mums nebija tādas grupas kā «Arctic Monkeys«! Tagad cilvēki var sērfot internetā un ieraudzīt Parisas patieso seju, un tas, ko viņi domā, ir: «Klusē, Parisa!» Parisas Hiltones albums ir tik garlaicīgs un patētisks, ka to nemūžam nevajadzēja izlaist!»

Jāpiebilst, ka Parisa Hiltone ir tikai kārtējais Lilijas Alenas izteikumu upuris garā rindā, kurā iepriekš pa vietām nolikti arī tādi muzikanti kā «Girls Aloud» zvaigzne Šerila Tvīdija, «The Kooks», Pīts Dohertijs un Madonna.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu