Uldriķis oficiāli pievienojas Šveices klubam "Sion"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Talantīgais Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis otrdien oficiāli pievienojās Šveices augstākās līgas klubam "Sion".

Pašlaik 20 gadus vecais Uldriķis ar "Sion" vienojies par četru gadu līgumu.

Lai arī iepriekš futbolista aģents Olivers Šlēgls aģentūrai LETA apstiprināja Uldriķa pārcelšanos uz "Sion", šis darījums līdz pat otrdienai nebija guvis oficiālu apstiprinājumu.

Tiesa, vispirms otrdien nu jau bijušais Uldriķa klubs RFS paziņoja, ka pāreja ir notikusi, bet pēc tam to apstiprināja arī "Sion".

"Tas ir noticis! Oficiāli varam paziņot, ka mūsu jaunais un talantīgais uzbrucējs Roberts Uldriķis turpina savu karjeru jaunā līmenī, pievienojoties "Sion"," savā "Facebook" lapā paziņoja RFS.

"Brīdis, kad pārņem gan skumjas, gan lepnums, gan prieks reizē. Šodien ir pienācis tas brīdis, kad diemžēl mums ir jāsaka "atā" vienam mūsu komandas spēlētājam. Šodien to atstāj viens no talantīgākajiem Latvijas uzbrucējiem Roberts Uldriķis. Robertam piemīt liela pašatdeve, pareizā attieksme pret sportu un dzīvi un, protams, liels talants. Laukumā viņš ir emocionāls cīnītājs, kurš cīnās līdz pēdējam, bet ārpus tā - inteliģents un pat nedaudz kautrīgs jauns cilvēks. Tu esi lielisks futbolists un tevi gaida liela un panākumiem pilna nākotne," šādi atvadījās RFS.

Uzbrucējs RFS komandu pārstāvēja pusotru sezonu. Šobrīd viņš ar septiņiem gūtiem vārtiem ieņem dalītu trešo vietu "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Pirms tam divas sezonas Uldriķis pārstāvēja "Metta"/"Latvijas Universitāte" komandu.

Uldriķis Latvijas izlasē bijis laukumā sešās spēlēs un guvis vienus vārtus. Tāpat viņš pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases.

"Sion" divas reizes kļuvusi par Šveices čempioni un 15 reizes triumfējusi valsts kausa izcīņā. Divas reizes Šveices kausa izcīņā "Sion" uzvarēja ar Latvijas izlases vārtsarga Andra Vaņina palīdzību. Vaņins Sjonas komandu pārstāvēja no 2009. līdz 2016.gadam.

Tiesa, šķiršanās ar "Sion" komandu Vaņinam nebija tā patīkamākā, jo viņam radās domstarpības ar kluba prezidentu Kristiānu Konstantēnu, kura dēls Bartelemī ir vienības sporta direktors. Pagājušā gada oktobrī K.Konstantēma uz 14 mēnešiem tika liegta ieeja stadionos, jo viņš iekaustīja televīzijas komentētāju.

"Sion" aizvadītajā sezonā Šveices čempionātā ieņēma sesto vietu, tādējādi nākamajā sezonā tai Eirokausi ies secen.

Šveices čempionāta jaunā sezona sāksies šajā nedēļas nogalē. "Sion" pirmo maču aizvadīs svētdien, kad savā laukumā tiksies ar "Lugano" futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu