"Zelta avenēm" šogad nominē filmu turpinājumus un rīmeikus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parodijbalvai "Zelta avene" šogad īpaši daudz nominēti filmu turpinājumi un rīmeiki, un sevišķi daudz nomināciju saņēmušas kinolentes "Maskas dēls" un "Hazardas brašuļi".

"Maskas dēls", kas ir filmas "Maska" turpinājums, nominēta astoņās kategorijās, tostarp sliktākās filmas un sliktākā aktiera kategorijā. Šajā filmā galveno lomu atveidoja Džeimijs Kenedijs.

Toms Krūzs nominēts "Zelta avenei" par dalību filmā "Pasauļu karš", bet Vils Ferels - par lomu filmā "Apburtais". Sliktākās filmas kategorijā nominēta arī kinolente "Vaska figūru muzejs", "Djūss Bigalo: Eiropas žigolo" un "Dirty Love".

Kā sliktākās aktrises nominētas Džesika Alba par dalību filmā "Fantastiskais četrinieks" un "Zudis dzelmē", Hilarija Dafa par lomu filmā "Ducis ir lētāk 2" un "The Perfect Man", kā arī Dženifera Lopesa par dalību filmā "Vīramāte vellamāte".

Krūza līgava Ketija Holmsa tika nominēta sliktākās otrā plāna aktrises kategorijā par lomu filmā "Betmens: sākums", Hiltone par lomu filmā "Vaska figūru muzejs", Džesika Simpsone par dalību filmā "Hazardas brašuļi", bet viņas māsa Ešlija Simpsone - par lomu kinolentē "Undiscovered".

Pagājušajā gadā visvairāk "Zelta aveņu" saņēma filma "Kaķsieviete", kurā galveno lomu atveidoja Hale Berija.

Balvu ieguvēji tiks paziņoti 4.martā - diennakti pirms Amerikas Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas. "Zelta avenes" tiek piešķirtas sliktākajām filmām un aktieriem, atklājot, cik lielas var būt kino neveiksmes. "Zelta avenes" fonds raksturojis pagājušo gadu kā filmām ļoti neveiksmīgu posmu, kas nozīmējot, ka tas bijis labs gads "Zelta avenēm".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu