Skaistules vai briesmoņi? Slavenības ar un bez make-up (40)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ak, tās dievišķās Holivudas skaistules! Tik skaistas, bet tik nepieejamas. Tas ir kā kults, kas mūs, parastos cilvēkus, maldina un liek iztērēt visus līdzekļus neiespējamu mērķu sasniegšanai. Visu šo viltus triku un modes pasaules pieņemto stereotipu dēļ mēs, sievietes, esam spiestas prasīt pārāk daudz.

Pārāk daudz ne tikai no mīļotajiem, bet arī no mums pašām. Kā liecina pētījumi, 80% sieviešu domā, ka citi viņas uztver ne tā kā, viņas patiesībā izskatās. Ignorējot rūgto patiesību, mēs, sievietes, vēl jo projām ceram, ka kādu dienu izskatīsimies tieši tā kā slavenās Holivudas aktrises.

Tas ir acīm redzams, ka slavenību ārējo izskatu uzpucē dizaineru un stilistu armijas. Un, ticiet man, viņi zina, ko dara. Ja esat gatava kļūt par zvaigzni, tad ziniet, ka jums būs nepieciešams sevi pareizi pasniegt. Tas nozīmē daudz darba un vēl jo vairāk upurēšanās. Ir jāsaprot, ka zvaigznes, kuras redzam televīzijas ekrānos, nav vienkārši cilvēki. Šis sievietes vai vīrieši ir kādas slavenas kompānijas zīmoli un ar jaunās tehnoloģijas palīdzību uzlaboti un izskaistināti seksa objekti.

Kā piemēru var minēt Keitas Mosas (Kate Moss) "Chanel" un "Rimmel" firmu reklāmu. Viņas āda ir gluda un samtaina. Viņas matu sakārtojums ir perfekts – matu krāsa, spīdums un to garums. Interesanti, cik ilgi sieviete varētu uzturēt šādu izskatu, pildot visparastākos ikdienas darbus.

Kā ir nosprieduši "Independence" modes nama pārstāvji, īstu sievieti nekas nespēj sabojāt. To pasakot, modes nams Keitu Mosu nosauca par otro viscienījamāko sievieti 2005. gadā.

Nav šaubu, ka slavenā amerikāņu Parisa Hiltone (Paris Hilton) pirms viesnīcas numura atstāšanas pavada daudz laika, sevi savedot kaujas gatavībā. Kādam inkognito paparaci tomēr izdevās iemūžināt Hiltoni tādu, kāda viņa izskatās ikdienā. Pateicoties viņas jaunībai, šī bilde tomēr ir pieņemama, taču bez melnā acu zīmuļa un sarkanās lūpu krāsas neiztiksi.

Arī dziedātāja, aktrise un dizainere Dženifera Lopesa (Jenifer Lopez) nevar sūdzēties par savu dabisko skaistumu, taču mums ir pierādījumi, ka tas viņu ne vienmēr glābj.

Būt par sievieti miljardieri nav joka lieta. Jau 40 gadus vecā aktrise Elizabete Hērlija (Elizabeth Hurley) cīnās ne tikai ar savu vecumu, bet arī par karjeras turpmākajiem panākumiem.

Daudz sliktāk iet amerikāņu seksa simbolam Pamelai Andersonei (Pamela Anderson). Atšķirība starp divām sievietēm bildēs ir tik izteikta, ka, nesekojot aktrises karjerai un dzīvei, viņu būtu grūti pazīt.

Melāniju Grifitsu (Melanie Griffith) vajā līdzīgas problēmas. Viņai jau 48 gadi. Piepampušie acu plakstiņi un bālā ādas krāsa komentārus neprasa. Var tikai brīnīties, kā Grifitsai ir izdevies pierunāt Antonio Banderasu (Antonio Banderas) kļūt par viņas vīru.

Holivudas skaistules Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow) un Uma Tūrmane (Uma Thurman) ar mūsu īpašumā esošajām fotogrāfijām lepoties nevar.

Ir vairāk nekā skaidrs, ka abas aktrises ierašanos uz saviesīgiem vakariem vai vienkārši publikā bez kārtīgas parfimērijas kārtas uzskata par nepiedienīgu.

Kventina Tarantīno (Quentin Tarantino) radītajai Derilai Hannai (Daryl Hannah) ir paveicies. Viņas grumbas un lielās ausis daļēji nosedz čirkainie mati.

Arī jaunāka gājuma Holivudas zvaigznes nevar lepoties ar savu izskatu. Slavenā 20 gadus vecā Lindseja Lohana (Lindsay Lohan) bez profesionāļu iejaukšanās izskatās pēc visparastākās padsmitnieces.

22 gadus vecā Ozija Osborna (Ozzy Osborn) meita Kelija Osborna (Kelly Osborn) bez stilīgā make-up un izaicinošajām drēbēm nemaz neizskatās pēc pankroka zvaigznes.

Aktrises Keita Hadsone (Kate Hudson), Alisija Silverstone (Alicia Silverston) un Kristena Danste (Kristen Dunst) nav izņēmumi. Bez parfimērijas palīdzības viņas ir pazudušas.

Ceram, ka esam jūs pārliecinājuši, ka slavenības patiesībā nav ne tik burvīgas, ne iekārojamas. Lai iegūtu nepieciešamos Holivudas standartus, pie spoguļa ir jāsēž stundām ilgi un ne pa jokam jāpūderējas. Ja jums liekas, ka neesat pietiekoši skaista, – aizmirstiet to! Nav šaubu, ka pat pēc lielas piepūlēšanās jūs nekad neizskatīsities pēc kādas no minētajām slavenībām. Ja nu vienīgi jums ir pieejami simtiem stilistu, modes pratēju un liels žūksnis naudas.

Mēs esam tādi, kādi esam. Protams, ir svarīgi sevi kopt, bet vēl svarīgāk ir apzināties iespēju robežas...

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu