Rīgā atvērts veikals „Latvijas ekoprodukti”! (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bioloģisko lauksaimnieku SIA „ZT” atvēris jaunu veikaliņu Rīgā, K.Barona ielā 45/47, ieeja no Stabu ielas. Veikaliņš atvērts darbdienās no pulksten 9 līdz 19, sestdienās no pulksten 10 līdz 17.

Jaunajā veikalā „Latvijas ekoprodukti” plašā izvēlē pieejami Latvijā audzētie bioloģiskās lauksaimniecības produkti: graudu izstrādājumi, maize, dārzeņi, pākšaugi, āboli, gaļa, piena produkti, tējas, medus un citi vērtīgi ekoloģiski tīri gardumi. Tāpat tiek piedāvāti bioloģiskie produkti no citām valstīm – kafija, tēja, cukurs, makaroni u.c.

Atgādinām, ka SIA „ZT” piedāvā bioloģiskos produktus arī „Zaļajā tirdziņā” Rīgas Centrāltirgus gaļas paviljonā.

Laipni tiek gaidīti bioloģisko produktu cienītāji un visi tie, kam svarīga veselība un tīra vide!

Tālrunis informācijai 9578858, Irēna Danga.

Informācijai:

Bioloģiskajā lauksaimniecībā produkti tiek ražoti, izmantojot augsnē, augos un dzīvniekos noritošos dabiskos, bioloģiskos procesus. Bioloģiski ražotos produktus iegūst, saimniekojot ar dabiskām bioloģiskām metodēm, t.i., nelietojot ķīmiskos pesticīdus un minerālmēslus (netērē enerģiju to ražošanai, neiznīcina nezāles, kaitēkļus un sīkbūtnes ar indēm), bet veicinot auga dabisko barošanos no ūdens, gaisa un augsnes ar saules enerģijas un mikroorganismu palīdzību.

Saimniekošanas priekšnoteikums ir veselīga augsne, kas ir dabiska un dzīva vienība ar daudzveidīgu floru un faunu. Tikai veselīgā augsnē var izaudzēt veselīgus augus un iegūt veselīgu pārtiku un, kas ir ne mazāk svarīgi, - veselīgu lopbarību.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu