Mārtiņš Slišāns "Terakotas armija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot 29. janvāri, kad jaunā gada iestāšanos svin Ķīnā, izdevniecība “Lauku Avīze” sērijā “Lata romāns” laidusi klajā šā gada pirmo grāmatu – Mārtiņa Slišāna romānu “Terakotas armija”.

Jaunā grāmata ir romantisks piedzīvojumu stāsts par latviešiem Siaņā, kas tiek dēvēta par astotā pasaules brīnuma – Terakotas armijas – mājvietu. Tās autors vairāk nekā gadu dzīvojis Ķīnā un pats ir bijis visās aprakstītajās vietās. “Terakotas armija” ir 28 gadus vecā autora pirmā grāmata.

Anotācija:

Dzimšanas dienā Melānija saņem neparastu dāvanu – iespēju doties ceļojumā uz Ķīnu. Jaunā tūristu grupas vadītāja Ilze, kura šajā Austrumu valstī nodzīvojusi vienu gadu, ir pārliecināta, ka rūpīgi izplānotais maršruts tiks veikts bez starpgadījumiem, tomēr šoreiz viņa maldās. Ir reizes, kad labāk nedzirdēt nejaušas sarunas… Abas sievietes tiek ierautas bīstamu notikumu virpulī, no kura izeju spēj rast tikai Frenks Huks - latviešu izcelsmes dēkainis un žurnālists no Amerikas, kurš ieradies Ķīnā, lai aprakstītu leģendāro Terakotas armiju.

Grāmatas “Terakotas armija” autors Mārtiņš Slišāns savos 28 gados ir viens no jaunākajiem “Lauku Avīzes” apgāda izdotajiem autoriem. Atšķirībā no citām sērijas “Lata romāns” grāmatām “Terakotas armija” nav iepriekš publicēta “Latvijas Avīzes” lappusēs.

Grāmata jau pieejama grāmatnīcās un preses izplatīšanas vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu