Guns N' Roses atgriezīsies jau šogad (117)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Guns N' Roses" līderis Aksels Rouzs apstiprinājis baumas, ka grupa šogad atgriezīsies ar ilgi gaidīto albumu "Chinese Democracy", informē "contactmusic.com".

Skandalozais izpildītājs arī pastāstīja, ka apsver piedalīšanos šā gada vasaras festivālos.

"Cilvēki dzirdēs mūziku šogad," viņš sacīja intervijā žurnālam "Rolling Stone". "["Chinese Democracy"] ir ļoti sarežģīts ieraksts. Es cenšos darīt kaut ko atšķirīgu. Daži no aranžējumiem izklausās nedaudz kā "Queen"."

Rouzs atklāja, ka strādā pie 32 dziesmām, 26 no kurām ir pabeigtas, bet 13 no tām tiks iekļautas jaunajā ierakstā.

Albumā būs dzirdamas tādas dziesmas kā "Better", "There Was a Time" un "The Blues".

Pēdējais "Guns N'' Roses" ieraksts ar nosaukumu "The Spagetti Incident" iznāca 1993. gadā, un tajā bija iekļautas dziesmu jaunklātas versijas.

"Guns N'' Roses" ieceri martā izlaist albumu "Chinese Democracy" nesen pavēstīja arī tās bijušais ģitārists Slešs.

Slešs, kurš šobrīd darbojas grupā "Velvet Revolver", intervijā žurnālam "Metal Hammer" apgalvoja, ka šogad albums beidzot iznāks. "Akselam [Rouzam] iznāks ieraksts, "Guns", kā, liekas, jūs to saucat, es domāju, martā," viņš pavēstīja. "Vispār tas ir forši, ziniet, to būs interesanti paklausīties. Pēc visa šā laika un visām šīm runām par to, kas ar viņu notiek."

"Gadu gaitā man daudz kas stāstīts, bet noteikti izklausās, ka tas iznāks martā," Slešs paskaidroja pārsteigtajam intervētājam.

Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu