Ņujorkā eksplodē kravas mašīna ar naftu (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar plkst. 17 pēc Latvijas laika kravas mašīna, vedot 8000 galonu naftas, apgāzās ar milzīgu sprādzienu uz Bruklinas maģistrāles Ņujorkā, ziņo "New York Times".

Kā pastāstīja aculiecinieki, uguns liesmas bija redzamas gandrīz visā pilsētā un pamatīgi nobiedēja garāmgājējus. Negadījums radīja nopietnas satiksmes problēmas, kā arī bija iemesls vilcienu satiksmes apturēšanai.

Tuvumā esošās mājas tika evakuētas. Lai nodzēstu liesmas, kas daļēji sagrāva arī blakus esošo tiltu, bija nepieciešami vairāki desmiti ugunsdzēsēju. Nelaimes gadījumā cietušo nebija. Kravas mašīnas vadītājs spēja izkļūt no liesmām un laimīgi tika nogādāts tuvākajā slimnīcā.

„Pēkšņi noskanēja pamatīgs sprādziens, kas sadrebināja zemi. Tad negaidot gaisā uzšāvās milzīga uguns bumba un viss bija pārklāts ar dūmiem. Cilvēki bija neizpratnē un skrēja katrs uz savu pusi,” pastāstīja viens no ceļa strādniekiem.

Policijas darbinieki nevēlējās atklāt kravas auto vadītāja vārdu. Pagaidām negadījuma cēloņi vēl nav zināmi.

Kā pastāstīja pilsētas administrācija, ceļam, uz kura notika negadījums, būs jāveic liela rekonstrukcija un jāiegulda daudz līdzekļu tā atjaunošanai.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu