Valters jaunākais neapstājas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas basketbola bundeslīgā ar ļoti labām sekmēm turpina spēlēt Latvijas izlases saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš vakar deva vērā ņemamu ieguldījumu savas komandas kārtējā uzvarā.

Oldenburgas "EWE Baskets" vakar izbraukumā ar 91:71 uzvarēja Brēmenhāfenas "Eisbaren", un Valters jaunākais bija rezultatīvākais savā komandā ar 20 punktiem.

Ādolfs šajā spēlē izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, četrreiz rezultatīvi piespēlēja un pārtvēra divas pretinieku piespēles.

Ar 12 uzvarām "EWE Baskets" turnīra kopvērtējumā tagad ir pakāpušies uz trešo vietu. Tikpat uzvaru ir arī Vācijas čempioniem Bambergas GHP, kas nedēļas nogalē ar 84:74 pārspēja Ķelnes "Rhain Energie".

Uvis Helmanis guva trīs punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Ar 13 uzvarām bundeslīgas līderi ir Berlīnes "Alba", kas sestdien ar 67:81 zaudēja "Skyliners" un tas bija tikai otrs Berlīnes basketbolistu zaudējums šajā sezonā.

Rīt ULEB kausa grupu turnīra pēdējā spēlē "Alba" savā laukumā uzņems Latvijas čempionvienību "BK Ventspils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu