"Lāse" sakauj "inčus" Pēterburgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas kausa izcīņas trešās kārtas turnīrā Sanktpēterburgā divu Latvijas komandu duelī "Lāse/Robežsardze" šodien trīs setos pārspēja "SK Rīga/Inčukalns". Tallinā savu pirmo spēli šodien aizvada arī "Poliurs/Biolar".

B grupas pirmajā spēlē, pagājušā gada Baltijas kausa ieguvēji "Lāse-R" jau otro reizi sezonā ar 3-0 piespieda kapitulēt Latvijas kausa ieguvējus "SK Rīga/Inčukalns".

Pa setiem - 25:13, 25:22, 25:21.

Raimonda Vildes komanda turpina demonstrēt labu sportisko formu un ir spērusi platu soli tuvāk Baltijas kausa "Final Four". Finālčetriniekā iekļūs katras kvalifikācijas grupas divas labākās komandas.

B grupas otrajā spēlē laukuma saimnieki - Krievijas pirmās līgas komanda Sanktpēterburgas "Spartak" - ar 3-0 pārspēja Tallinas "Sylvester".

Jāpiebilst, ka mačā pret "lāsēniem" oranžo rindās pēc ilgas slimības bija atgriezies viens no komandas līderiem Austris Štāls un oficiālā spēlē debitēja komandas jaunieguvums - Igaunijas izlases libero Raigo Tatriks, kurš pirms tam uzņēma serves Rakveres "Aeroc" komandā.

Savainojuma dēļ toties nevarēja spēlēt komandas kapteinis Viktors Ceplītis.

A grupas spēles paralēli notiek Tallinā, un bez Latvijas vicečempioniem "PoBi", tur spēlē arī laukuma saimnieki "Audentes University", "Tartu Pere Leib" un vēl viena Krievijas pirmās līgas komanda - "SGIFH-Phoenix" no Smoļenskas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu