Eltona Džona dzīvesbiedrs liek lauzīt galvu (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc tam kad Eltons Džons un Deivids Fērnišs, oficiāli stājoties laulībā, nu kļuvuši par jaunlaulātajiem, pienācis laiks galvu lauzīt galma ceremonijmeistariem.

Viņi cenšas atrisināt dilemmu, kā dēvēt Fērnišu oficiālajos protokolos, jo viņa likumīgais vīrs ir iecelts bruņinieku kārtā un ticis pie titula "sers".

Iepriekš viss bija vienkārši — seru sievas saskaņā ar gadsimtu tradīcijām dēvēja par lēdijām, turklāt šim titulam līdzi nāca arī vīra vārds. Piemēram, Eltona cunftes brāļa sera Makartnija laulātā draudzene oficiālajos dokumentos tiek dēvēta "Pola Makartnija lēdija".

Taču Eltons Džons radījis izņēmumu, un tagad protokola tradīciju speciālisti lauza galvu, vai vērts Deividu Fērnišu dēvēt par "Eltona Džona lēdiju". Protokola speciālisti pēc palīdzības vērsušies pie galma etiķetes speciālistiem, kas atbildējuši visai lakoniski: "Nekādu lēdiju! Kaut arī viņi dzīvo oficiālā laulībā, Eltona Džona laulātais draugs tiks dēvēts kā iepriekš — misters Deivids Fērnišs." Taču, kas attiecas uz galma titulu, tad jautājumu par to, kā tagad tiks dēvēts sera Eltona dzīvesbiedrs — baronets vai cits —, izlems Lielbritānijas karaliene Elizabete II.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu