Vērtē ar "Zaļo karotīti" godāto produktu kvalitāti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts veterinārmedicīnas diagnostikas centrs un auditorfirma "Deloitte Audits Latvia" veic pārbaudi, lai pārliecinātos, vai preču zīmi "Kvalitatīvs produkts Latvijā" jeb tā dēvēto "Zaļo karotīti" saņēmušie produkti atbilst noteikto un augsto standartu prasībām.

Kā presi informējusi preču zīmes ieviesējas – Mārketinga padomes – direktore Ingūna Gulbe, kontroli jau izturējuši 119 "Zaļo karotīti" saņēmušie produktu veidi, kas tiek ražoti 24 Latvijas uzņēmumos. Rezultāti esot iepriecinoši, jo tikai viens produktu veids nav atbildis izvirzītajiem kritērijiem. Uzņēmumam, kur to ražo, uzdots uzlabot ražošanu, kā arī nodrošināt atkārtotu pārbaudi. Tomēr godam pārbaudījumu izturējuši 23 uzņēmumi, starp kuriem ir arī mūsu pilsētas akciju sabiedrība "Liepājas Cukurfabrika".

Daļā firmu pārbaude vēl turpinās. Tās gaitā izteikti vairāki vērtīgi ierosinājumi, kā pilnveidot uzskaiti, izejvielu iegādes un izlietojuma procedūras, lai atvieglotu kontroli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu