Pēdējais "Gadumijas koncerts"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālais teātris skatītājus sveiks ar pēdējo "Gadumijas koncertu", pavēstīja pavēstīja teātra mārketinga un attīstības daļas vadītāja Ilona Matvejeva.

"Gadumijas koncerts" koncerts veidots sadarbībā ar diriģentu Māri Kupču, solistiem Ingu Pētersonu un Maiju Kovaļevsku, Nacionālā teātra aktieriem Lāsmu Kugrēnu, Ģirtu Jakovļevu, Ditu Lūriņu, Daigu Gaismiņu, Daci Bonāti, Mārci Maņjakovu, Juri Hiršu, Mārtiņu Eglienu, Aināru Ančevski un jauno aktieri Mārtiņu Brūveri.

Koncertā piedalīsies Kupča vadītais kamerorķestris "Collegium Musicum Riga", Jāzepa Mediņa mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā un Madara Kalniņa vadītais džeza trio.

Koncerta pirmajā daļā skanēs pasaules klasikas dziesmas, kurās tiek slavēts Jēzus piedzimšanas brīnums, bet otrajā daļā Ingus Pētersona vadībā gaidāms muzikāls ceļojums uz dažādām pasaules vietām. Koncerta režisors ir Jānis Kaijaks, bet scenogrāfiju veido Ieva Kauliņa.

Pēdējais koncerts 3. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu