Tekstilizstrādājumu nomas uzņēmuma «Lindstrom» apgrozījums pērn pieauga par 9,9%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tekstilizstrādājumu nomas uzņēmuma SIA «Lindstrom» apgrozījums pērn bija 7,932 miljoni eiro, kas ir par 9,9% vairāk nekā 2016.gadā, bet tā peļņa pieauga par 15% un bija 1,37 miljoni eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Atbilstoši gada pārskatā iekļautajam vadības ziņojumam, uzņēmuma finanšu rādītājus aizvadītajā gadā ietekmēja situācija valsts ekonomikā, kā arī pieprasījuma pieaugums pēc «Lindstrom» sniegtajiem pakalpojumiem.

Uzņēmums 2018.gada pirmajā pusē plāno pabeigt iesāktos jaunās ražošanas ēkas būvniecības darbus un sākt pilnu ražošanas procesu jaunajā ēkā, kas uzlabos ražošanas tehnoloģiskos procesus un palielinās uzņēmuma ražošanas kapacitāti, minēts vadības ziņojumā.

Tāpat «Lindstrom» vadība paredz, ka šogad pieaugs uzņēmuma klientu skaits, kā arī «Lindstrom» turpinās sekmīgi attīstīties, noslēdzot 2018.gadu ar peļņu.

«Lindstrom» apgrozījums 2016.gadā bija 7,218 miljoni eiro, bet peļņa - 1,191 miljons eiro.

«Lindstrom» reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 170 912 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Somijā reģistrētā «Lindstrom».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu