"Rīgas satiksme" atbrīvojas no kauslīgajiem kontrolieriem (59)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Rīgas satiksmē" ir noslēgusies iekšējā dienesta izmeklēšana par 2010.gada 14.maijā notikušo incidentu Rīgā, Čaka ielā starp biļešu kontrolieriem un pasažieriem, un uzņēmums ir pieņēmis lēmumu atbrīvot no darba visus piecus incidentā iesaistītos kontrolierus, TVNET uzzināja uzņēmumā.

"Iepazīstoties ar videomateriālu, kurā uzņemts iepriekš pieminētais incidents, kā arī saņemot paskaidrojumus no visām incidentā iesaistītajām personām, "Rīgas satiksmes" iekšējās dienesta izmeklēšanas komisija nonākusi pie atziņas, ka visiem pieciem incidentā iesaistītajiem kontrolieriem konstatēti būtiski normatīvo aktu pārkāpumi, kas radījuši agresīvu situāciju starp kontrolieriem un pasažieriem," skaidro uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Komisija savā galaziņojumā pieņēmusi lēmumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar visiem pieciem kontrolieriem.

Jau vēstīts, ka kāds aculiecinieks nofilmējis, kā "Rīgas satiksmes" kontrolieri iekausta cilvēkus. Video redzams, kā kontrolieri spārda kādu jaunieti. Sitiens ar dūri ticis arī sievietei, kura mēģinājusi jaunieti aizstāvēt.

Jau vēstīts, ka par minēto incidentu Valsts policijā ir ierosināts kriminālprocess.

Komentāri (59)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu