Šreks aptur divas jaunas komēdijas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros jau trešo nedēļu pēc kārtas saimnieko zaļais briesmonis Šreks, ziņo ārzemju prese.

Ceturtā "DreamWorks" studijas Šreka multiplikācijas filma, kas uzņemta 3D formātā "Šreks: ilgi un laimīgi" ("Shrek Forever After"), trešajā nedēļā nopelnījusi 25,3 miljonus dolāru, kopumā ieņemot jau 183 miljonus. Kā ierasts, studijas "DreamWorks" filmas varoņu balsis ierunājuši tādi slaveni Holivudas aktieri kā Maiks Majers (Mike Myers), Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Edijs Mērfijs (Eddie Murphy) un Antonio Banderass (Antonio Banderas).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, filmu ieņēmumu apjoms pirmajā jūnija nedēļā samazinājies par 24%.

Labākos rezultātus no jaunajām filmām uzrādījusi "Universal" studijas rokmūzikas komēdija "Get Him to the Greek" (17.4 milj.), kurā galvenās lomas atveido Džona Hils (Jonah Hill) un britu komiķis Rasels Brends (Russell Brand), kā arī "Lionsgate" asa sižeta komēdija "Killers" ar "Grejas anatomijas" zvaigzni Katrīnu Heiglu un Eštonu Kačeru galvenajās lomās.

Būtiski samazinājušies pagājušās nedēļas jauno filmu "Sekss un lielpilsēta 2" ("Sex and the City 2") turpinājuma un datorspēles ekranizācijas "Persijas princis: laika smiltis" (Prince of Persia: The Sands of Time) ienākumi. Attiecīgi 4.vieta (13.9 milj.) un 5.vieta (12.7milj.).

8.vietā ar 7.5 miljoniem režisora Vincenzo Natali (Vincenzo Natali) jaunā zinātniskās fantastikas filma "Splice" ("Himera"), kurā galvenajās zinātnieku lomās redzami filmas "The Pianist" aktieris Adriens Brodijs (Adrien Brody) un "Dawn of the Dead" zvaigzne Sāra Pollija (Sarah Polley).

Abu aktieru attēlotie varoņi Elza un Klaivs ir jauni, ambiciozi zinātnieki, kas iesaistās dzīvībai bīstamā eksperimentā, kurā savieno cilvēka un vairāku dzīvnieku DNS. Rezultātā iegūst jaunu organismu, dodot tam vārdu "Dren" (aktrise Delphine Chaneac). Organisms strauji attīstās. No zīdaiņa tas ātri izaug par pieaugušu, skaistu, spārnotu sievieti - himeru. Kā izrādās, zinātnieku jaunais brīnums ir bijusi kļūda. 

Top10

1. "Shrek Forever After" $25.3 milj.

2. "Get Him to the Greek" $17.4 milj.

3. "Killers" $16.1 milj.

4. "Prince of Persia: The Sands of Time" $13.9 milj.

5. "Sex and the City 2" $12.7 milj.

6. "Marmaduke" $11.3 milj.

7. "Iron Man 2" $7.8 milj.

8. "Splice" $7.5 milj.

9. "Robin Hood" $5.1 milj.

10. "Letters to Juliet" $3 milj.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu