Izdots "Triānas Parka" debijas albums (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju Eirovīzijas regulārie dalībnieki - grupa "Triānas parks" jeb angliski "TRiana Park" laudusi klajā savu debijas albumu "EnterTainment", informē grupas pārstāvji.

Albuma prezentācijas koncerts notiks Spīķeru koncertzālē 11.jūnijā. Vēlāk jūnijā ar īpašu koncertprogrammu grupa viesosies arī Jelgavā, jūlijā tiks ieskandināta vēja pilsēta Liepāja, arī festivāls Lietuvā, bet ceļojums tiks noslēgts vasaras lielākajā festivālā "Positivus" Salacgrīvā.

Kopumā debijas albumam tika atlasītas16 kompozīcijas, no kurām viens bonuss ir igauņu valodā tapusī dziesma "Nakts Tramvajs", kā arī dziesma - veltījums visām māmiņām. Albumā iekļauti arī "Triānas Parka" pirmie spilgtākie singli "Bye Bye" un "Call me any time you need a problem".

CD dizains veidots sadarbībā ar "Hypnosis group" mākslinieku Kārli Stiģi, kam izdevies CD muzikālo materiālu ietērpt "Triānas Parkam" raksturīgā manierē - ekstravaganti, radot kaut ko vairāk par mūzikas disku. Albums veidots konceptuāli, atceroties, ka "Triānas Parks" piedāvā ikvienam gan izklaidi, gan ceļojumu. Ne velti, katrā kastītē var atrast spēļu metamo kauliņu...

Foto: Publicitātes foto

Plates aktuālais singls ir dziesma "Karuselis", kas skan vairākās radio stacijās visā Latvijā un lejupielādei ir pieejams interneta veikalā "Platforma.lv".

Pašu albumu var uzskatīt par loģisku ceļojuma sākumpunktu, kas ļauj doties un izbaudīt muzikāli krāsaino un eklektisko "Triānas Parka" pasauli.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu