LR anotācija: Kas tas ir - auksts un salds? Vai magnēts var ārstēt? (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/thebittenword.com

Vai domājat, ka auksts un salds var būt tikai saldējums vai ledusskapī nostāvējusies konfekte? Tad laiks iepazīties ar daudz plašāku atvēsinātu kārumu klāstu - ko jūs teiktu par dažādiem sorbetiem vai, piemēram, ceriņu saldējumu? Gribat zināt, kā pagatavot, kā dzesēt un cik ātri apēst?

Par gardumiem, kam pirms vēdera ir vieta ledusskapī, 3.jūnijā Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" ēterā runās no 9:00 līdz 10:00, jo studijā būs Skrīveru uzņēmēja no kompānijas “Rozīne” Lelde Sotniece un restorāna „La Boheme” šefpavārs Māris Jansons.

Gan jau būsit manījuši šur tur aproces vai citus niekus, kuriem tiek piedēvētas visnotaļ brīnumainas īpašības un pat spēja uzlabot veselību, un tas viss tikai tāpēc, ka tajās ir viens vai vairāki magnēti. Vai arī jūs esat domājuši, ka tie tikai tādi māņi, kas domāti lētticīgajiem? Bet vai magnētiskais lauks tiešām mūs ietekmē un kā? Vai magnētus izmanto arī medicīnā? To skaidrosim pēc 10:00, kad studijā būs fizikālās medicīnas ārste un algoloģe Dzintra Vāvere.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu