Novērtē labāko Liepājas teātra izrādi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

13. jūnijā Liepājas teātris beigs savu 103. sezonu, kuras laikā tapuši astoņi jauniestudējumi. Liepājas Kultūras pārvalde pirms trim gadiem iedibināja balvu, kura tiek pasniegta aizvadītās sezonas labākajam jauniestudējumam, labākajam aktierim un aktrisei pirmajā un otrajā plānā skatītāju vērtējumā.

Pagājušajā gadā naudas balvas tika pasniegtas sešās nominācijās – labākā izrāde, labākais aktieris un labākā aktrise pirmā un otrā plāna lomās skatītāju vērtējumā, un tās ieguva izrāde „Pīļu medības” Dž. Dž. Džilindžera režijā, labākās aktrises pirmā plāna lomā titulu ieguva Jūlija Ļaha, bet labākā aktiera pirmā plāna lomā titulu – Egons Dombrovskis. Par labāko aktrisi otrā plāna lomā skatītāji atzina Anitu Kvālu, bet par labāko aktieri otrā plāna lomā – Edgaru Pujātu.

Arī šogad skatītāji no 2. līdz 10. jūnijam aicināti izteikt savu vērtējumu, aizpildot anketu Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā www.liepajaskultura.lv, kā arī mājas lapā www.liepajasteatris.lv un www.liepaja.lv.

Anketa pieejama arī Liepājas Kultūras pārvaldē Latviešu biedrības nama 96. kabinetā, Liepājas Latviešu biedrības namā un Liepājas teātra kasēs.

Par labākā jauniestudējuma nosaukumu sacenšas astoņas izrādes, labākās aktrises balvai pirmā plāna lomā izvirzītas četras aktrises, labākā aktiera balvai pirmā plāna lomā – septiņi pretendenti, uz otrā plāna lomu balvām pretendē 12 aktieri un deviņas aktrises. Balvas tiks pasniegtas 13. jūnijā, kad Liepājas teātris slēgs sezonu ar izrādi „Ceplis” Jura Rijnieka režijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu