LR anotācija: Ar ko atšķiras saldēta zivs no svaigas? Un cik Latvijas pilīs esat bijuši? (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.comfoxypar4

Protams, nekas nevar būt labāks par zivtiņu, kas no upes, ezera vai jūras nonāk tieši prasmīgas saimnieces vai saimnieka rokās! Bet zivju mīļotājiem itin bieži nākas galdā celt tās pasaules jūru un okeānu veltes, kas nopērkamas saldētā veidā. Ar ko atšķiras saldēta zivs no svaigas? Vai tā ir tikpat veselīga? Un cik droša ir saldētā, kas ledū dzīvojusi sazin cik ilgi?

Par to 2.jūnijā pēc 9:00 Latvijas radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" studijas saruna ar PVD pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāju Tatjanu Marčenkovu un diētas ārstu Andi Brēmani.

Daudziem, kas lielu daļu savu ceļojumu burvības atraduši tieši Latvijā, aicinājums apceļot Latvijas pilis nav nekas jauns. Tomēr ir pietiekami daudz tādu, kas dažas pilis zina vien nosaukt, vēl vairāk ir tādu, kas nekad nav bijuši nevienā no mūsu kultūras un arhitektūras pērlēm. Kāpēc tās būtu jāapskata un, kādā veidā šo ceļošanu sākt, pētīsim pēc 10:00, kad studijā būs Latvijas piļu un muižu asociācijas prezidente Iveta Sprūdža un asociācijas valdes locekle Laima Lupiķe.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot1

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu