"American Idol" uzvar krāsu pārdevējs (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par amerikāņu muzikālā šova "American Idol" devītās sezonas uzvarētāju kļuvis krāsu pārdevējs no Ilinoisas štata Lī Devaizs (Lee Dewyze).

Otro vietu ieguva blūza dziedātāja Kristala Boversoksa (Crystal Bowersox) no Ohaio štata, kura pēc žūrijas vērtējuma būtu bijusi pirmajā vietā. Tomēr skatītāju balsojums lēma citādi un par šova uzvarētāju kļuva Devaizs.

Šova "American Idiol" finālisti Lī Devaizs un Kristala Boversoksa.
Šova "American Idiol" finālisti Lī Devaizs un Kristala Boversoksa. Foto: publicitātes
Abu šova finālistu balsojuma atšķirība bija tikai 2%, tāpēc intriga par to, kurš būs šova uzvarētājs, tika saglabāta līdz pēdējai raidījuma minūtei.

Šova uzvarētājs nāk no nabadzīgas ģimenes, kā dēļ Lī nav spējis pabeigt skolu. Jau piecpadsmit gados viņš sācis patstāvīgu dzīvi, pelnot iztikai kā kurpju pārdevējs. Naudas trūkums nav bijis šķērslis attīstīt sapni kļūt par muzikantu. Lī izlaidis jau trīs albumus. Pēc uzvaras šovā Lī noslēdzis līgumu ar ierakstu kompāniju, kurā viņš ierakstīs grupas U2 kaverversiju "Beautiful Day".

Žūrijas tiesnesis Saimons Kovels pamet šovu "American Idiol"
Žūrijas tiesnesis Saimons Kovels pamet šovu "American Idiol" Foto: LETA

Šajā šova noslēgumā skatītāji un žūrijas locekļi atvadījās no visu mīlētā un nīstā žūrijas priekšsēdētāja Saimona Kovela (Simon Cowell), kurš pēc deviņiem gadiem, kas pavadīti, tiesājot "American Idol" dalībniekus, ir nolēmis iet pensijā un atpūsties.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu