Istabas par brīvu smagi slimiem bērniem un viņu vecākiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Fonds „Ziedot” un viesnīca "Ramada Riga City Centre" vienojušies par viesnīcas pakalpojumu izmantošanu portāla Ziedot.lv labdarības mērķiem.

Sadarbības mērķis ir sniegt atbalstu ģimenēm, kurām ārstniecības nolūkos jādodas uz galvaspilsētu uz vairākām dienām bez uzturēšanās stacionārā. Lai slimo bērnu ģimenes varētu savu enerģiju un līdzekļus veltīt ārstniecībai, viesnīca nodrošinās izmitināšanu un brokastis un gādās par pozitīvām emocijām uzturēšanās laikā.

Ideja atbalstīt bērnu vecākus šādā veidā radusies nejauši, kad viesnīca saņēmusi lūgumu un jau līdz šim vairākkārt devusi pajumti ģimenei no Kuldīgas rajona, kur piecgadīgai meitenei reizi divos mēnešos jāierodas Rīgā, lai apmeklētu ārstus un cīnītos ar slimību.

Jānis Jenzis, "Ramada Riga": “Mēs katrs varam darīt labu citiem, un iespējas ir tepat mums līdzās. Labdarībai ir divi pozitīvi efekti: tā ir reāla palīdzība un iedvesmas avots cilvēkiem - veikt lielākus vai mazākus varoņdarbus. Esam gandarīti, ka varam un nākotnē vēl plašāk varēsim palīdzēt ģimenēm, kurām šī palīdzība ir tik ļoti nepieciešama.”

„Ģimenēm, kurās ir slimi bērni, ikviens atbalsts ir vērtīgs, un šī iespēja palikt viesnīcā ir ļoti nepieciešama. Īpaši jauki, ka šāda iniciatīva nākusi no viesnīcas puses, un mēs to augsti novērtējam,” atzīst Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

“Ramada Riga City Centre” ir daļa no starptautiskās viesnīcu ķēdes "Wyndham Hotel Group", kas ir lielākā viesnīcu grupa pasaulē ar vairāk nekā 7000 viesnīcām. Viesnīcas operatīvo darbību un menedžmentu Rīgā nodrošina Viesnīcu operatoru kompānija SIA “Hospitality professionals”. “Ramada Riga City Centre” ir viena no jaunākajām viesnīcām pilsētas centrā ar 51 augstas klases numuru, à la carte restorānu, konferenču un banketu zālēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu