"Hospitāļu iela" atbalstīs Juglas dzīvnieku patversmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 28.maijā, klubs "Space Dog" sadarbībā ar Juglas dzīvnieku patversmi organizē labdarības pasākumu patversmes dzīvnieku atbalstam, informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākuma galvenais notikums būs grupas "Hospitāļu iela" koncerts, pēc kura ballīti visas nakts garumā klubā "Space Dog" turpinās dīdžejs Artūrs Mednis.

Ar devīzi "Palīdzi izglābt dzīvniekus, ko cilvēki pametuši kosmosā vienus!" klubs šonedēļ atklās ilgtermiņa sadarbību ar Juglas dzīvnieku patversmi. Līdz šim klubs ir piedāvājis labu atmosfēru, koncertus, izstādes un kino vakarus, kam tagad pievienosies arī labdarības virziens - rūpes par Juglas patversmē nonākušajiem dzīvniekiem.

Turpmāk ikviens kluba apmeklētājs, iegādājoties speciālo dienas dzērienu, pusi no samaksātās summas ziedos patversmes dzīvnieku dzīves apstākļu uzlabošanai. Tāpat klubā visu laiku būs pieejama ziedojumu kastīte, kurā būs iespēja atstāt ziedojumus dzīvniekiem.

Tāpat ikvienam interesentam būs iespēja padarboties patversmes darbā, piesakoties "Space Dog" ikmēneša talkai dzīvnieku patversmē, kurā piedalīsies arī visi kluba darbinieki.

Nedēļas nogales pasākumu klubā "Space Dog" atklās Juglas dzīvnieku patversmes pārstāve Linda Zirdziņa. Ieeja pasākumā būs par ziedojumiem.

Koncerta apmeklētāji tiek aicināti nest arī vecas segas, džemperus, jakas, kas noderēs dzīvnieku gultasvietu labiekārtošanai, tāpat noderēs arī kakla siksniņas, bļodiņas un citas lietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu