LR1 anotācija: Ko nozīmē - saimniekot bioloģiski? Kas kaitēja blondīnēm...? (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/iLoveButter

Ja veiktu pētījumu, droši vien to, ko patiešām nozīmē bioloģiskā saimniekošana, zinātu vien nedaudzi - ne velti arī mums biežāk jautā - ar ko miglot? Ar ko atšķiras bioloģiskā, ekoloģiskā un organiskā saimniekošana? Kā veidot bioloģisku dārzu? Un vai tas patiešām spēj atrisināt tik daudzas problēmas, ar kurām sastopas dārzkopji? Un vai no svara mēness fāzes un zodiaka zīmes?

Par to no 9:00 līdz 10:00 26.maijā Latvijas radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" diskutēs ar zinātnieci bioloģi un grāmatas “Bioloģiskais dārzs ģimenei” autori Ilzi Žolu.

Saka, ka katra sieviete var iegūt Nobela prēmiju, ja vien vēlas, un būt blondīne, ja nepieciešams. Un tomēr pat tajā ir kāds mājiens par “blondīnēm”. Kāpēc un kā šī tik vienkāršā fizioloģiskā atšķirība, kas ir tieši tāda pati kā jebkas cits, ir kļuvusi par citādas sievišķības zīmolu? Ar kādu mērķi veidojas blondo sieviešu “brālības” un kāpēc tām vajadzīga papildu uzmanība? Pirms Eiropā lielākās blondīņu parādes studijā pēc 10:00 tiksimies ar Latvijas Blondīņu asociācijas prezidenti Mariku Ģederti un vēl divām gaišmatēm - Agnesi Zeltiņu un Gunu Geikinu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu