''Suns'' pārspēj ''Lakers'' un izlīdzina sēriju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijā Fīniksas ''Suns'' savā laukumā arī otrreiz ar 115:106 pārspēja Losandželosas "Lakers", sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

Pirmajā ceturtdaļā cīņa ritēja punkts punktā (23:23), savukārt nākamajās divpadsmit minūtēs mājinieki spēlēja rezultatīvi un pārņēma iniciatīvu (64:55).

Pēc pārtraukuma "Lakers" prata atspēlēties un pietuvojās līdz -1 (84:85), bet ceturtajā ceturtdaļā Fīnksas komandas rezervisti veica izrāvienu 18-3 un panāca +9 (103:94). Vēlreiz no šāda deficīta viesi nespēja atspēlēties, tādējādi ''Suns'' izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas pret "Lakers" savā laukumā.

Uzvarētājiem Amare Stadamairs guva 21 punktu, bet ar lauztu degunu spēlējošais Stīvs Nešs palīdzēja ar 15 punktiem un 8 rezultatīvām piespēlēm.

Pagājušā gada čempionu rindās Kobe Braients izcēlās ar 38 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, savukārt Lamars Odoms un Pau Gasols pievienoja katrs 15 punktus.

Nākamais sērijas mačs tiks aizvadīts Losandželosā.

TVNET jau ziņoja, ka Austrumu konferences finālā ar 3-1 vadībā izvirzījušies Bostonas ''Celtics'' basketbolisti, kas arī ceturtajā spēlē piekāpās Orlando ''Magic''.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu