Nešs un Bainums ir gatavi spēlēt, par spīti traumām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas ''Suns'' saspēles vadītājam Stīvam Nešam būs jāveic deguna operācija, savukārt Losandželosas ''Lakers'' centrs Endrjū Bainums ir gatavs atgriezties laukumā, par spīti ceļgala savainojumam.

Nešs pirmdien aizvadīja treniņu, bet pēc tam devās pie daktera, kurš viņam veica nepieciešamo procedūru. ''Suns'' spēlētājs neuzskata, ka savainojums ietekmēs viņa sniegumu sērijas ceturtajā spēlē.

Iepriekšējās spēles ceturtajā ceturtdaļā Nešs cieta sadursmē ar ''Lakers'' aizsargu Dereku Fišeru. 36 gadus vecais spēlētājs jau spēles laikā centās lauzto degunu kaut cik iztaisnot.

Arī iepriekšējā sērijā, kurā ''Suns'' pārspēja Sanatonio ''Spurs'', kanādietis cieta - viņam ar elkoni pa seju trāpīja Tims Dankans.

Nešs ir lauzis degunu jau vairākas reizes, taču speciālu sejas aizsargmasku pagaidām nevēlas lietot, vēsta ''The Associated Press''.

Tikmēr pretējā nometnē ar ceļgala savainojumu mokās Bainums. Losandželosas kluba galvenais treneris Fils Džeksons norādīja, ka pēc sarunas ar Bainumu sapratis, ka viņš ir gatavs atgriezties laukumā, ziņo ESPN.

Jau ziņots, ka Rietumu konferences finālsērijas trešajā spēlē Fīniksas ''Suns'' savā laukumā ar 118:109 uzvarēja Losandželosas "Lakers", sērijā samazinot rezultāta starpību līdz minimumam (1-2).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu