LR anotācija: Viena telpa, bet cilvēki dažādi? Kur un kā dzīvo "homo ecos"? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Andrew Mason

Cik daudzi no mums vispār spēj iedomāties, kā mums ierastos apstākļos jūtas neredzīgs vai kurls cilvēks? Kā izskatās filma bez skaņas un titriem? Kā paveikt ierastus darbus, paļaujoties tikai uz tausti un dzirdi? Ar kādu domu tiek īstenots projekts "Viena telpa"? Un kā mēs šajā telpā izturamies pret dažādiem cilvēkiem?

Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" studijā 25.maijā pēc 9:00 būs e-bibliotēkas pārstāve un projekta "Viena telpa" koordinatore Liene Jackeviča un Zinātniskās iniciatīvas centra jurists Raimonds Strazdiņš, kurš gatavs pārstāvēt neredzīgos.

It kā jau vienkārši - ekoloģiskais cilvēks tērē iespējami maz resursu, ja tērē, tad tikai tādus, kurus iespējams atjaunot, un domā par pasauli, kādu mantojumā saņems nākamā paaudze. Tomēr mēs joprojām labprāt braucam ar auto, mūsu atkarība no plastmasas ir globāla, un itin viegli metam ārā visu, kas vairs nešķiet vajadzīgs. Bet kur un kādā veidā dzīvo "homo ecos"? Lai to uzzinātu, pēc 10:00 par ekoloģisko cilvēku sarunāsimies ar biedrības "Homo ecos" izpilddirektori Sanitu Rībenu un biedrības jauniešu programmas vadītāju Madaru Peipiņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype: kldzivot

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu