"Veronika grib mirt" kino Rīga (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 28.maija kinoteātra “Rīga” Lielajā zālē demonstrēs Paulu Koelju slavenā romāna “Veronika grib mirt” (Veronika decides to die) ekranizāciju ar Sāru Mišeli Gelāru titullomā, informēja kinoteātra pārstāve Olga Savina.

Rakstnieks atzīst, ka Gelāra jūtīgi atveido Veroniku tādu, kādu viņš to vienmēr esot iztēlojies. Dažreiz ir jānomirst, lai sāktu dzīvot.

Mēs dzīvojam tā, it kā būtu nemirstīgi. Ieslīgstot ikdienas rutīnā, atstājam sapņu īstenošanu uz nākotni, aizmirsdami, ka katra diena var būt pēdējā. Veronika ir viena no mums. Viņa ir jauna, skaista, pašpārliecināta. Veiksme viņai ir labvēlīga. Taču Veronikas saplānotā un perfekti noorganizētā Ņujorkas iedzīvotājas dzīve pēkšņi kļūst garlaicīga. Neizturami prognozējama. Neinteresanta. Un tad viņa nolemj mirt…

Šī filma par dzīvi, nāvi, mīlestību un par dzīves alkām nāves priekšā ir ieteicama visiem kā zāles pret depresiju, nomāktību, neapmierinātību un garlaicību. Laiks mosties!

Pērkot jebkuru no Koelju grāmatām "Jāņa Rozes" grāmatnīcās, saņem 50% atlaidi divām biļetēm uz filmu! Akcija spēkā no 24. maija līdz 13. jūnijam.

 

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu