Bikovs: Šī nebija mūsu diena (57)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matthew Manor/HHOF-IIHF Images

Krievijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs pēc zaudējuma 1:2 svētdien pasaules čempionāta finālā Čehijas izlasei izteicies, ka šī nebija viņa vadītās komandas diena.

''Mums šis mačs bija dramatisks jau ar pirmajām sekundēm, jo ātri zaudējām vārtus. Liktenis uzsmaidīja pretiniekam, un mums pēc tam nācās ilgi pasvīst, lai uzlauztu čehu aizsardzību,'' izdevumā ''Sport Express'' atzīst Bikovs.

''Mēs gaidījām vairāk. Diemžēl šī nebija mūsu diena,'' IIHF oficiālajā mājas lapā citēts Krievijas nacionālās komandas vadītājs.

Krievijas izlases galvenais treneris pastāstīja, ka ar izcīnīto otro vietu nevar būt apmierināts. ''Šurp braucām pēc medaļām. It kā tās ieguvām, bet izņemot zeltu - pārējās ir ar rūgtuma piegaršu,'' viņš sacīja.

''Neveiksme būtu ja mēs paliktu 11. vietā, bet otrā vieta - skumji, jo tā nav pirmā.''

Bikovs arī pastāstīja, ka vēl nezina savu likteni pie komandas stūres. ''Pagaidām vēl neesmu domājis par nākotni. Tas, vai palikšu šajā amatā, jāizlemj Krievijas Hokeja federācijai un Sporta ministrijai. Mans līgums ir spēkā līdz augustam.''

Kā ziņots, bronzas medaļas pasaules čempionātā Vācijā (Ķelne) izcīnīja Zviedrijas valstsvienība, kas mazajā finālā ar 3:1 uzvarēja turnīra rīkotāju Vāciju. 

Nākamajā gadā pasaules čempionāts hokejā risināsies Slovākijā.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu