Munkevics drudžaini turējās pie amata? (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēc kārtējā korupcijas skandāla ievēlētā jaunā Jūrmalas dome cer nostrādāt līdz nākamajām vēlēšanām. Tā intervijā Latvijas radio pauda domes priekšsēdētāja vietnieks Māris Dzenītis. Viņš pauda viedokli, ka jaunai pilsētas vadībai izdosies strādāt komandā un izskaust korupciju.

"Es domāju, ka šobrīd, kad mēs sadalīsim pārraudzības sfēras starp deputātiem un katrā ziņā arī šo varu sadalīsim daudz smalkāk, tad es paredzu, ka vismaz šādā veidā mēs līdz nākamajām vēlēšanām nostrādāsim," viņš teica.

Dzenītis atzina, ka tagadējā situācija saistībā ar korupcijas skandālu ir likumsakarīga. Par kukuļošanu aizturētā iepriekšējā mēra Raimonda Munkevica vadības stils bijis autoritatīvs. Tas esot jāmaina - pilsēta jāvada komandai. 

Dzenītim kukulis neesot piedāvāts, viņš arī neesot dzirdējis par citiem kukuļošanas gadījumiem.

Jautāts, vai Munkevics vienmēr kārtoja lietas tā, kā tās patlaban izskatās, Dzenītis teica: "Katrā ziņā arī sākumā koalīcijas veidošanā mēs varam kaut kādā veidā saskatīt, ka arī tā bija zināmā mērā deputātu uzpirkšana ar amatiem. Bet tas viss bija it kā likumīgi. Koalīcija toreiz darbojās viņam par labu. To nevarēja uzskatīt par korupciju."

Korupcija Jūrmalas domē labajos laikos varētu būt saistīta ar nekustamā īpašuma burbuli un vēlmi nopelnīt saistībā ar to. "Šobrīd es nezinu, vai vispār ir kāda interese kādam par Jūrmalas pilsētu," Dzenītis pauda. Viņš arī nezinot, kāpēc Munkevics "tik drudžaini" turējies pie amata. Varbūt viņam bijuši savi zināmi plāni.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu