Zviedrijas hokejisti izcīna bronzas medaļas (10)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bronzas medaļas pasaules hokeja čempionātā svētdien izcīnīja Zviedrijas valstsvienība, kas mazajā finālā ar 3:1 Ķelnē uzvarēja turnīra rīkotājus Vācijas izlasi.

Zviedri jau spēles sākumā - trešajā minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Magnuss Pājarvi Svensons, taču 37. minūtē vācieši panāca izlīdzinājumu pēc Aleksandra Bartas metiena.

Izšķirošie notikumi risinājās trešajā periodā, kad tā sākumā Jonass Andersons guva uzvaras vārtus, bet 33 sekundes pirms pamatlaika beigām viņš raidīja ripu arī tukšos pretinieku vārtos, panākot 3:1 Zviedrijas labā.

Jau ziņots, ka Zviedrija un Vācija spēlē par 3. vietu piedalījās pēc tam, kad sestdien pusfinālā skandināvi ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja Čehijai, bet Vācija ar 1:2 atzina Krievijas pārākumu.

Pēdējā spēlē Zviedrijas valstsvienības galvenā trenera amatā šodien bija Bengtam Okem Gustafsonam.

Zviedrija - Vācija 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

Vārtus guva: Magnuss Pājarvi Svensons (2:56, Kristiāns Bakmens), Jonass Andersons (43:57, Rikards Valins, Magnuss Johansons), Jonass Andersons (59:27, Magnuss Johansons, tukšos vārtos) - Aleksandrs Barta (36:03, Daniels Kroicers)

Metieni pa vārtiem: 42 - 21

Soda minūtes: 4 - 6

Vārtsargi: Anderss Lindbaks - Deniss Endrass

Čehijas un Krievijas izlases vēlāk svētdien turpat Ķelnē cīnīsies par zelta medaļām un pasaules čempionu titulu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu