Vācijas hokeja izlases treneris PČ pusfinālu izlaidīs diskvalifikācijas dēļ (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matthew Manor/HHOF-IIHF Images

Vācijas hokeja izlases galvenā trenera asistents Ernsts Hefners pasaules čempionāta (PČ) pusfināla spēli sestdien izlaidīs diskvalifikācijas dēļ.

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) disciplinārā komiteja Hefneru uz divām spēlēm diskvalificēja par fizisku saķeršanos ar Šveices izlases aizsargu Timo Helblingu pēc Vācijas uzvarētās spēles PČ ceturtdaļfinālā. Cīņas noslēgumā konfliktēja abu komandu spēlētāji un Vācijas valstsvienības personāls.

Hefneram būs jāizlaiž pusfināls un svētdien paredzētā finālspēle, kurā Vācijas izlase cīnīsies par zelta vai bronzas medaļām.

Par Šveices izlases spēlētājiem Helblingam un Martinam Plusam piespriežamo sodu IIHF lems vēlāk, jo komandai pasaules čempionāts jau ir noslēdzies.

Sestdien vācieši pusfinālā tiksies ar pašreizējiem čempioniem Krievijas hokejistiem, bet Zviedrijas izlases pretinieki būs čehi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu