LR anotācija: Lūdzu, tasīti zaļās tējas? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Kanko*

Īsts tējas baudītājs zinās gan mate, gan arī Oolong un "sudraba" tēju, tomēr plašāka publika biežāk izšķiras par labu vienkārši zaļajai tējai. Vai tiešām izvēle ir tikai "vienkārši"? Kas ir tas, ko zina tējas cienītājs, bet nezina kafijas fans? Kas tad ir tik īpašs zaļajā tējā?

To pētīsim 21.maijā Latvijas radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" no 9:00 līd 10:00, kopā ar žurnālisti Montu Neinbergu, kura tēju pētījusi Turcijas valsts pārtikas institūta laboratorijā, un tējas mīļotāju Iritu Antoņeviču.

Varbūt jūs domājat, ka Dzintaru koncertzāle ir "citai" publikai, jo uz tās skatuves uzstājas Jūrmalas atpūtnieku izklaidētāji, ir laiks sasparoties "savējiem"! Bet vai mūsējos ir jēga atbalstīt, jo katrs taču brīvi var izvēlēties, uz kurieni iet un kurp ne? Ko mums zināmi mākslinieki ir gatavi piedāvāt saviem skatītājiem un klausītājiem? Lai stāstītu, kāpēc un kā atbalstīt Latvijas skatuves māksliniekus, pēc 10:00 studijā būs mūziķis Atis Auzāns, kora menedžeris Jānis Auzāns, režisore Diāna Bērza un Dzintaru koncertzāles valdes priekšsēdētājs Svens Renemanis.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu