PČ hokejā zināms vietu sadalījums no 5. līdz 16. (16)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules čempionātā hokejā, kas līdz svētdienai risināsies Vācijā, pēc ceturtdienas aizvadītajiem ceturtdaļfināliem ir zināms vietu sadalījums no 5. līdz 16.

Pēc neveiksmes ceturtdaļfinālā 5. vietu ieņēmuši Šveices hokejisti, kuriem otrajā posmā bija tikpat punktu cik Somijai, taču labāka iemesto un ielaisto vārtu starpība Šveici ierindoja augstāk nekā sesto vietu ieņēmušo Somiju.

Pirmo reizi kopš 2006. gada pasaules čempionāta Rīgā bez medaļām palikusī Kanāda šoreiz ir tikai septītā, bet astoto vietu ieņem Dānija.

Devītā ir Norvēģija, tālāk sekojot Baltkrievijai. Kā jau ziņots, 11. vietu ieņēma Latvijas valstsvienība, aiz sevis atstājot Slovākiju, ASV, Franciju, Itāliju un Kazahstānu.

Jau ziņots, ka pusfinālos sestdien Zviedrija spēlēs ar Čehiju, bet Krievija ar Vāciju. Šīs spēles, tāpat kā cīņas par medaļām, svētdien notiks Ķelnē.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu