Zviedrijas hokejisti kopš 2006. gada allaž uzvarējusi Čehiju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zviedrijas hokejisti kopš 2006. gada pasaules čempionāta (PČ) fināla Rīgā allaž ir uzvarējusi Čehijas hokejistus PČ izslēgšanas spēlēs.

Abas vienības sestdien tiksies pusfinālā PČ Vācijā, un līdz šim labāka statistika pēdējos gados ir skandināviem, liecina Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) informācija.

Rīgā finālspēlē Zviedrija guva uzvaru ar 4:0, vēl pēc gada Maskavā abas komandas netikā, bet 2008. gadā Kanādā Zviedrija uzvarēja ceturtdaļfinālā, panākumu gūstot pagarinājumā ar 3:2, bet pirms tam priekšsacīkstēs uzvarēja ar 5:3.

Savukārt pērn Šveicē zviedri guva panākumu ceturtdaļfinālā pār Čehiju ar 3:1.

Čehijas izlase savus nākošos pretiniekus pēdējo reizi pasaules čempiopnātā uzvarēja 2005. gadā, kad pusfinālā guva panākumu pagarinājumā ar 3:2, bet pēc tam ieguva savu līdz šim pēdējo pasaules čempionu titulu.

Jau ziņots, ka abas komandas ceturtdien guva uzvaras ceturtdaļfinālos. Zviedrija ar 4:2 pārspēja Dāniju, bet Čehija pēcspēles metienos ar 2:1 uzvarēja Somiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu