LR1 anotācija: Vai internets jau novecojis? Izlasīt, kā labāk dzīvot? (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Antuan2007

Kā jūs domājat - vai internets jau ir novecojis? Varbūt tam ir tikai jauna seja? Kas notiek ar jaunajiem medijiem? Kādas ir virtuālās pasaules mārketinga un biznesa tendences?

Pirms kārtējās internetam un mediju tirgus tendencēm veltītās konferences Latvijas Radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" studijā 20.maijā plkst. 9 tiksimies ar "Gemius Latvia" pārdošanas un mārketinga speciālisti Ievu Knāķi, portāla "Delfi" pārdošanas vadītāju Lauri Lietavieti un "Internet Marketing Group" Biznesa attīstības vadītāju Mairi Skuju.

Vērīgi un moderni klausītāji mūsu raidījuma tematos sniegtos padomus jebkurā laikā var atrast internetā. Tomēr prātā paliek ne viss, ko gribētos. Ko jūs teiktu par iespēju ar mūsu viesiem tikties pašiem tīkamā laikā? Vai daudzos simtus padomu un ieteikumu varētu paturēt vienmēr pa rokai? Tāpēc par to, kā un kur mūs var izlasīt, pēc 10:00 radiostudijā sarunāsimies ar izdevniecības "Lauku Avīze" vadītāju Andoriju Dārziņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype: kldzivot

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu