LR1 anotācija: Ūdens, kas labs dzeršanai? Kāda ir "pēcgarša" Lielajai talkai? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Snap®

Kamēr vien ūdens ir pietiekami caurspīdīgs, negaršo un nesmaržo nekā īpaši, par šo dzīvībai tik svarīgo šķidrumu un tā kvalitāti reti kad aizdomājamies. Tomēr pēc ziņām, ka pudelēs pildītais un no krāna tekošais īpaši neatšķiras, šis temats kļuvis aktuāls.

Kāds ir dzeršanai piemērots ūdens? Kā un kas ūdeni pārbauda? Kas tajā drīkst un nedrīkst būt un cik daudz no tā visa? Vai ūdens ar minerāliem ir minerālūdens? Par to no 9:00 līdz 10:00 Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" 19.maijā tiks iztaujāta PVD Dzeramā ūdens un dzērienu uzraudzības sektora vadītāja Ilze Lejasbuda.

Lielā talka aizvadīta, jauni tīrīšanas rekordi sasniegti un daudzviet Latvija kļuvusi tīrāka un sakoptāka. Bet kāda ir šīs kampaņas "pēcgarša"? Kas notiek laikā starp diviem pavasariem? Vai mūs gaida mazās talkas, kuras rīkos regulāri, lai sabiedrību uzturētu “siltu” un redzīgu? Un kuri šajā reizē iemantojuši uzvarētāju godu? Saruna par to - pēc 10:00 ar "Lielās talkas" organizatoru biroja pārstāvi Līgu Ivanovu un Zemūdens sporta federācijas ģenerālsekretāri Svetlanu Borisovu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu