Kāda īsti ir "OK akadēmijas" galvenā balva? (129)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda ir "OK akadēmijas" galvenā balva? Filosofisks jautājums, protams.

Galvenā balva

Samantai, kura svētdienas vakarā kļuva par "O!Kartes Akadēmijas" uzvarētāju, būs unikāla iespēja trīs mēnešus mācīties Londonas mūzikas skolā "Tech Music Schools".

Kā vēsta skolas mājas lapa, ārvalstu studentiem šādi triju mēnešu vokālie kursi maksā 2200 sterliņu mārciņas jeb 1760 latus. Ja salīdzinām ar citu televīzijas šovu balvu fondu (piemēram, "Dejo ar zvaigzni 3", kurā uzvarētājpāris saņēma 7000 eiro, katram partnerim 3500 eiro, atņemot ienākuma nodokli  - aptuveni 1840 Ls), tad balvas svars šķiet adekvāts.

Tomēr šī iespēja studēt pasaules mūzikas galvaspilsētā Londonā ir tikai papildu bonuss blakus tai pieredzei un atpazīstamībai, kas iegūta, mūzikas pasniedzēju uzraudzībā pavadot 84 dienas "O!Kartes Akadēmijas" šovā.

Kopējās balvas vērtība ir daudz lielāka,

TVNET komentē šova producents Niks Volmārs

Protams, pirms trīs mēnešiem par Samantas un pārējo šova dalībnieku eksistenci zināja tikai šaurs draugu un paziņu loks. Tagad "OK akadēmijas" mākslinieku ieraksti dažādos radio topos jau apsteiguši pašu šova žūrijas locekļu singlus. Tas ir fakts.

Zināms, ka ar skubu tiek gatavots arī Samantas debijas soloalbums un, iespējams, arī viņa pievienosies to daudzo dažādu televīzijas šovu producētajiem dziedātājiem (Aiša, Detlefs, Dons), kas spējuši lauzt stereotipu par īslaicīgu 15 minūšu slavu.

Par "Tech Music Schools"  

Populārās mūzikas skola "Tech Music Schools" jau 25 gadus veiksmīgi sagatavo mūziķus turpmākajai karjerai populārās mūzikas industrijā visā pasaulē. Vienmēr novatoriska, "Tech Music Schools" ir palīdzējusi sasniegt savus mērķus veselai mūziķu paaudzei, sākot no iesācējiem līdz labi pazīstamiem profesionāļiem.

Jāpiebilst, ka par Samantas angļu valodas zināšanām parūpēsies skolas oficiālais pārstāvis Latvijā -  mācību centrs "Linkturs", kas pirms mācību sākšanas nodrošinās iespēju mācīties angļu valodu Londonā un iepazīt britu kolorītu, dzīvojot britu viesģimenē.

Skola pieņem studentus ar dažādiem zināšanu līmeņiem, no iesācējiem līdz  profesionāļiem. Mācību programmas ir veidotas tā, lai palīdzētu studentiem sasniegt nospraustos mērķus, virzīties augšup pa karjeras kāpnēm, iegūt augstas kvalitātes izglītību un kvalifikāciju, kā arī iekarot savu vietu mūzikas pasaulē. Skolu "Drumtech" (sitaminstrumenti), "Vocaltech" (vokāls), "Guitar-X" (ģitāra & basģitāra) un "Keyboardtech" (taustiņinstrumenti) klasēs mūziķi tiek sagatavoti īstajai spēlei reālā pasaulē.

Skola lepojas ar saviem izcilajiem pasniedzējiem, kuri ir kvalificēti saviem studentiem nodot tālāk skolas filozofiju, metodiku un zināšanas. Papildus obligātajām mācībām pasniedzēji lielu uzmanību pievērš tam, kā mācīt, kā praktizēt un kā pilnveidot jūsu talantu. Jūs arī apgūsiet un attīstīsiet skatuves mākslu un uzstāšanās tehniku, kas noteikti atšķirs jūs no pūļa. Pasaulē ir ļoti daudz mūziķu, tāpēc, lai kļūtu par veiksmīgu izpildītāju, ir jārada kaut kas unikāls un atšķirīgs.

Komentāri (129)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu