Maskavas namā notiks izstāde "Pērlīšu maģija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā, Maskavas namā, no 19.maija līdz 1.jūnijam notiks izstāde "Pērlīšu maģija", kas vienlaikus būs arī konkurss, ko rīko Latvijas Pērļotāju biedrība sadarbībā ar galeriju "Žagatas Martas bode".

Izstādē piedalās vairāk nekā 40 autori ar vairāk nekā 100 darbiem, kas patīkami pārsteigs ar savu dažādību, jo būs skatāmas gan no pērlītēm tapušas rotas, gan maskas, somas un izšūti apģērbi, informēja izstādes rīkotāji.

Izstādes atklāšana notiks 19.maijā plkst.17, kad pēc nelielas uzrunas apmeklētāji varēs vērot rotu skati, kur autores demonstrēs savus darinātos darbus. Izstādes darbu fotogrāfijas tiks izstādītas arī mājaslapā "www.zagatasbode.lv", kur turpmākās divas nedēļas ikviens būs aicināts apmeklēt izstādi un balsot par darbiem, kas iepatikušies visvairāk.

Izstādes noslēgumā notiks dalībnieku svinīgā apbalvošana pēc interneta un publikas balsojuma rezultātiem, kā arī pēc žūrijas vērtējuma. Uzvarētājiem tiks piešķirtas dažādas balvas - apmācības kursi no interešu centra "DekoIdeja" un pieaugušo profesionālās tālākizglītības centra "Rodas", dāvanu kartes no galerijas "Žagatas Martas bode", hobija preču veikala "HobbySet".

Pēc izstādes noslēguma godalgotie darbi vēl nedēļu būs apskatāmi galerijā "Žagatas Martas bode". Ar šo izstādi iecerēts dibināt jaunu tradīciju - ikgadēju konkursu, kurā rokdarbnieki un rotu mākslinieki var padalīties ar sasniegto un gūt iedvesmu turpmākam radošam darbam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu