E-talons ir, bet tik un tā jāmaksā sods (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sods sabiedriskajā transportā jāmaksā arī tad, ja ir iegādāts e-talons? Šādā situācijā šonedēļ nonācis kāds TVNET lasītājs, kurš iegādājies braukšanas karti "Narvessen" kioskā.

Papildināta ar pēdējo rindkopu

"2010. gada 10. maijā pulksten. 08:11:56 Preses apvienības kioskā Nr. 127, iegādājos e-talonam Nr.0034630927 mēneša biļeti tramvajam vienam maršrutam ar 50% atlaidi. No manis tika iekasēti 7,80 Ls (skat. konta izrakstu pielikumā). 11. maijā cenšoties reģistrēt braucienu 5. maršruta tramvajā, uzrādīja, ka nav pieejams pakalpojums.

Nākamajā pieturā Rīgas Satiksmes transporta biļešu kontroliere I. Linkeviča pārbaudīja e-talonu – tajā nebija atbilstoša biļete esošajam transporta līdzeklim un izrakstīja naudas soda kvīti AA Nr. 205769 2,00 Ls apmērā (skat. pielikumā), paskaidrojot, ka neesot nopircis biļeti un e-talona reģistrācijas vēsturē nav redzams, ka ir nopirkta mēneša biļete.

11. maijā pēc brauciena apmeklēju Preses apvienības kiosku Nr. 127, kur man apliecināja, ka e-talons nesatur mēneša biļeti, skatīt čeku par kartes saturu pielikumā.

Uzskatu, ka šajā situācijā vaina jāuzņemas SIA "Narvessen Baltija", jo nauda no manis tika iekasēta, bet pakalpojums netika nodrošināts.

Pieprasu atmaksāt no manis ieturētos 7,80 Ls par mēnešbiļeti, 2,00 Ls Rīgas Satiksmes naudas sodu."

Jānis Astičs

TVNET lasītājs informē, ka pēc materiāla publicēšanas "Narvesen" sākusi aktīvāk risināt problēmu un ir uzaicinājusi viņu saņemt atpakaļ savu naudu.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu