Lielajā ģildē Dominika Millera koncerts (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar ar koncertu pirmo reizi Latvijā viesosies komponists un ģitārists Dominiks Millers (Dominic Miller), kurš ir Stinga dziesmas "Shape of My Heart" autors, informēja sabiedrisko attiecību pārstāve Inese Mihasjonoka.

Millera koncerts Rīgā notiks Lielajā ģildē plkst.19.

Latvijā Millers ieradīsies savas Eiropas tūres laikā, kas veltīta viņa jaunajam albumam "November".

Albums "November" papildina Millera jau tā iespaidīgo māksliniecisko biogrāfiju. Millers ir dzimis Buenosairesā, viņa tēvs ir amerikānis, bet māte - īriete. Vēlāk viņš apguva ģitāras spēli prestižajā Bērklijas koledžā Bostonā, kā arī Gildholas mūzikas skolā Londonā. Millers ir laidis klajā vairākus solo albumus, un kopš 80.gadu beigām viņš ir kļuvis par pieprasītu viesmūziķi.

Millers sadarbojies ar dažādiem mūziķiem un grupām, piemēram, Polu Jangu, Braienu Adamsu, Lučāno Pavaroti, Pīteru Geibrielu, Petu Meteniju, Tinu Tērneri un citiem. Kopš sadarbības 1991.gada albuma "The Soul Cages" izstrādē Millers ir piedalījies visos Stinga albumos.

Ar jauno albumu Millers kārtējo reizi pierāda, ka ir augstākās klases ģitārists. Mūziķis spēlē ar vieglu un šķietami letarģisku pašpārliecību, stāstīja Mihasjonoka.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu