Račs par "OK akadēmijas" sasniegumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau šo svētdien uz krāšņās "O!Kartes akadēmijas" skatuves atkal kāps visi "O!Kartes akadēmijas" studenti, bet īpaši nozīmīgs šīs svētdienas koncerts būs četriem dalībniekiem – Samantai Tīnai, Nikolajam, Evijai un Marekam, jo klāt lielais "O!Kartes akadēmijas" fināls.

Studentu dzīve šova laikā ir bijusi ļoti interesanta – iegūti jauni draugi, jauna pieredze mūzikā, caur smiekliem un asarām trīs mēnešu laikā skatītāju priekšā izdzīvoti viņu krāsainie sapņi!

"Mēs esam liecinieki tam, ka uz Latvijas populārās mūzikas skatuves uznāk vairāki jauni vārdi, ar kuriem mēs būsim spiesti, un paldies Dievam, ka spiesti, rēķināties arī nākamajos gados. Un es redzu vairākus ļoti perspektīvus māksliniekus, kas acīmredzot nekur nepazudīs. Arī pēc šova," izsakās šova žūrijas pārstāvis, mūziķis Guntars Račs. "Jo viena lieta ir šī dzīve šeit, slēgtajā vidē, un tie sapņi par to, kā būs, kad būs, otra lieta, kad tu iznāc ārā un nekas nenotiek. Tev pašam jāmeklē pareizie cilvēki, pareizās kompānijas, menedžeri... Kaut kā jāmēģina kārpīties uz priekšu."


Šova laikā iegūtā popularitāte jaunajiem censoņiem vēl ilgi būs jāspodrina ar smagu un neatlaidīgu darbu, skaistām dziesmām un koncertiem.

"Mūsos ir ieguldīti lieli līdzekļi, darbs un laiks, un tā ir mūsu atbildība turpināt strādāt, attīstīties," atzīst Ivars Galiņš, "O!Kartes akadēmijas" students.
"Tagad es skatos vokāla turpmākas attīstīšanas iespējas. Apzinos iespējas Latvijā. Interesējos par pasniedzējiem, kuri varētu man tieši palīdzēt popmūzikas un estrādes mūzikas ziņā, jo līdz šim biju vairāk saistīts tikai ar akadēmisko mūziku," stāsta "OK akadēmijas dalībnieks" Saipo.

"Vairāki kopā ar mūsu organizēto Latviešu radioballīti braukā apkārt, jau pa vienai dziesmai uzdzied un mēģina atrast savu klausītāju, bet, manuprāt, viņus gaida ļoti interesants laiks. Un es teiktu tā, ka puse no viņiem paliks uz skatuves, un puse - čau!" pārliecināts ir Guntars Račs.

Jau kopš pirmdienas ir nopērkams "O!Kartes akadēmijas" disks „Krāsaini sapņi”, un jau izplānota koncertturneja.

"Pēc šova ir plānoti, ja nemaldos, tuvu pie 20 koncertiem, tostarp arī Rīgas Mežaparka zaļajā estrādē un visur, kur uzstāsies O-kartes studenti.
Jaunās dziesmas iemantojušas klausītāju mīlestību un ieņem augstas vietas dažādu radiostaciju topos.

"Nu, šobrīd protams, es nezinu, cik lielā mērā tas ir tieši televīzijas nopelns, cik lielā mērā šo dziesmu nopelns, bet vairākas no jaunajā albumā iekļautajām dziesmām, kuras izpilda "O!Kartes akadēmijas" studenti, ir topos, pirmajās vietās. Do-re-mi.lv topā pastāvīgi bija Mareks Kolāts, un tagad viņu apsteidza Nikolajs Puzikovs ar savu jauno singlu, kuru faktiski neviens pat nav dzirdējis. Arī Latvijas Radio 2 Evija Sloka ir pirmajā vietā. Es zinu, ka Latviešu radio topā ir iekļuvusi arī kopdziesma, kopdziesma vispār ir arī Latvijas kopējā topā otrajā vai trešajā pozīcijā, tā ka topos viņi visi ir. Šobrīd jaunie talanti meklē savu ceļu reālajā dzīvē un mūzikā, uzstājas labdarības koncertos un rūpīgi gatavojas šīs vasaras lielajai koncerttūrei, kura notiks daudzās Latvijas pilsētās," vēsta Guntars Račs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu