"Scissor Sisters" albums nācis grūti (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada "Positivus" festivāla viesi grupa "Scissor Sisters" atklājuši, ka pagājušogad pilnībā atmetuši visas jaunās dziesmas, lai sāktu trešā albuma ierakstu pilnīgi no nulles.

"I Don't Feel Like Dancin'" zvaigznes uzskata, ka viduvējas un neizteiksmīgas dziesmas varēja pielikt punktu grupas pastāvēšanai.

"Scissor Sisters" jauno studijas albumu sāka gatavot jau 2007.gadā, bet pagājušovasar atskārtuši, ka jaunās dziesmas viņus tā pa īstam neuzrunā un nerada pārliecību un ticību. Viņi bija spiesti pilnībā izdzēst visu radīto un sākt plates "Night Work" ierakstu no jauna.

Grupas solists Džeiks Šīrs (Jake Shears) atzīst, ka pretējā gadījumā grupa būtu pajukusi.

Jaunais muzikālais materiāls nebija tāds, par kuru bijām 100% droši un pārliecināti,

viņš atzīst. "Man jau likās, ka grupai pienācis gals. Ja mēs publiskotu kaut ko viduvēju, tad Scissor Sisters priekškars būtu jānolaiž. Sirdī es jutu, ka tas viss nav pareizi."

Scissor Sisters "Night Work"
Scissor Sisters "Night Work" Foto: Publicitātes foto

"Mēs rakstījām albumu pusotru gadu un tad to nolikām malā," viņš turpina. "Beigās es pārcēlos uz Berlīni uz dažiem mēnešiem un mēs nolēmām sākt darbu no baltas lapas. Darbs ar jauno albumu sākās 2009.gada jūnijā. Sanāk, ka trešais albums radīts un ierakstīts diezgan ātri."

"Night Work" veikalu plauktos nonāks 28.jūnijā.

Atgādinām, ka "Positivus" festivāls šovasar Salacgrīvā notiks 16. un 17. jūlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu