Agresīvs "zaķis" reibumā ar ieroci draud kontrolieriem (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki ceturtdien Valsts policijā (VP) nogādāja bezbiļetnieku, kurš, būdams reibumā, ar ieroci draudēja kontrolieriem un nokārtoja dabiskās vajadzības policijas operatīvajā transportā, TVNET uzzināja RPP.

RPP Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki 13.maijā pulksten 16.00 saņēma informāciju par konfliktsituāciju kontrolieru un kāda bezbiļetnieka starpā 3.maršruta tramvajā.

Kā skaidroja kontrolieri, vīrietis, kurš kategoriski atteicās maksāt sodu par braukšanu bez biļetes, tika izsēdināts no sabiedriskā transporta. Būdams reibumā, vīrietis draudēja šaut, rādot kontrolieriem zem jakas ieroču makstī ievietotu ieroci.

Policijas darbinieku ierašanās brīdī draudēšana turpinājās, un policisti, pārmeklējot agresīvo vīrieti, pie viņa  atrada gāzes pistoli.

Notikuma vietā aizturētajam sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanu bez biļetes, kā arī par dabisko vajadzību nokārtošanu policijas operatīvajā transportlīdzeklī, - sastādīts protokols par sīko huligānismu, pēc kā vīrietis nogādāts Valsts policijas Latgales iecirknī.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu